4 Eylül 2013 Çarşamba

5 EYLÜL BAŞAK'TA YILIN EN GÜZEL YENİAYI...

Bu ay 5 Eylül’de Başak Burcu 13 derecesindeki Yeniay ile şahane bir şekilde başlıyor. Bu Yeniay o kadar güzel ki belki de senenin en favori Yeniay’ı olmaya aday. İyi etkilerini genişleten, vurgulayan birçok açıya sahip… Yeni başlangıçlar için mükemmel bir zamanlama… Gündelik hayatımızı yeniden düzenleme, Başak’ın pozitif enerjilerini kullanarak kişisel hedeflerimize kendimizi adama zamanı.

Detaylı çalışma gerektiren bir projeye başlamak, kolları sıvayıp artık ciddi bir çalışma altına girmek, hiç yapamadığımız o listeleri yapmak, rejime başlamak, rutinlerimizi gözden geçirmek, detaylara zaman ayırmak hepsi bu 3-5 gün içerisinde yapacağınız en isabetli işler olacaktır. Kısaca içinde bulunduğumuz durum her ne olursa olsun onu etraflıca ve detaylıca değerlendirmek, en detayına kadar araştırmak ve ele almak bu aralar yapacağımız en doğru işler olacak. Bu enerji sayesinde hayatımızda gerekli ve önemli değişikliklere sebep olabiliriz. Herkesin bu güzel etkiyi en iyi şekilde değerlendirebilmesi ve fayda sağlayabilmesi dileğimle…

Biliyorsanız doğum haritanızda Başak burcu hangi eve düşüyor ise ona göre veya bilmiyorsanız yükselen burcunuza göre okumanız gerekiyor.

Yükselen Koç: Yeniay 6. Evinizde. Yeni bir diyet programına başlamak, çalışma programınızı yenilemek gündeminizde olacak. İşinizde detaylarla ilgilenmek, verimliliğinizi artırıcı yeni metodlar edinmek, organize olmak isteyeceksiniz. Sağlığınız da gündemde, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, zararlı bir alışkanlığınızdan kurtulmak için adım atmaya çok uygun zamanlar.

Yükselen Boğa: Yeniay 5. Evinizde. Yaratıcılığınızın körüklendiği zamanlardır. Romantik ilişkiler mercek altında. Yeni bir ilişkiye başlamak için en uygun dönemlerden… Her türlü yaratıcı faaliyet, spor, eğlence gündeminizde olacak. Başkaları tarafından onay ihtiyacı, farkedilmek konularınız. Kendinize güveniniz tazelenecek.

Yükselen İkizler: Yeniay 4. Evinizde. Yuva ve aile mercek altında. Şimdi içsel güvenlik hissinizi keşfetmek ve geliştirmek zamanıdır. Yakınlık ihtiyacı ve savunmasızlık hisleriniz, ihtiyaçlarınız ve istekleriniz ile temasta olmalı ve onları ihtiyaçlarınız yönünde yeniden düzenleyerek organize etmelidir. Yerleşim yeriniz ile ilgili kararlar alabilir, yeni bir ev arayışına girebilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Yeniay 3. Evinizde. Bu Yeniayda yakın çevrenizin, etrafınızın farkına varırsınız. Yakın çevre ilişkileri, kardeşler gündemdedir. Sınava girmek, yeni bir kursa başlamak, yeni birşeyler öğrenmek, her türlü iletişim kurmak ve günlük işleri yerine getirmek, detaylarla ilegilenmek için en uygun enerjilerin olduğu zamanlardır.

Yükselen Aslan: Yeniay 2. Evinizde. Finansal konular gündemde… Bu konudaki hedefleri belirleme zamanı. Sahip olduklarınız, değerleriniz vs hepsini yeniden değerlendirebilirsiniz. Bütçe yapabilir veya finansal planlamanızı realistik olarak gözden geçirebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönem dünyevi keyifleri keşfetmenin de tam zamanı…

Yükselen Başak: Yeniay 1. Evinizde. Kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Yepyeni bir görünüşe sahip olmak için veya değişiklik yapmak için çok iyi bir zaman. Kendinize güveninizi tazelediğiniz ve bütün sene meşgul olacağınız bir dönem başlıyor. Başkaları tarafından farkedilecek ve üzerlerinde oldukça etki bırakabileceksiniz. Cesur olup yeni deneyimlere açık olma zamanı…

Yükselen Terazi: Yeniay 12. Evinizde. En gizli hayat alanınız mercek altında. Hayatımızda işe yaramayanları artık bırakmak için adım atmak zamanı… Kötü alışkanlıklardan kurtulmak için ideal. İç huzurumuzu arayacağımız, sezilerimizin ise güçleneceği zamanlar. Aynı zamanda gizli kalmış bir durumun ortaya çıkmasını başlatacak olaylar da söz konusu olabilir.  

Yükselen Akrep: Yeniay 11. Evinizde. Hayalleriniz, hedefleriniz, grup aktiviteleri gündeminizde. Buradaki Yeniay yeni kontaklar yapmak, hem sosyal hem de profesyonel anlamda kalabalıklara ve gruplara ulaşmak için ideal zamanları temsil eder. Tek başına hareket etmektense gruplara yönelmek onlarla birlikte hareket etmek çok daha doğru olacaktır. Hayallerimizi ve ideallerimizi realistik anlamda detaylıca tekrar gözden geçirmek, grup projelerine adım atmak yine bu Yeniay’ın konularından olacaktır.

Yükselen Yay: Yeniay 10. Evinizde. Statünüz, toplum önündeki duruşunuz ve kariyeriniz mercek altında. Yeni bir iş planı yapmak için, yeni bir işe başvurmak için, kariyer hedeflerinizi yeniden düzenlemek için çok uygun zamanlar.  

Yükselen Oğlak: Yeniay 9. Evinizde. Yeniay ile beraber yorulmak bilmez ve hayatın rutinlerinden tatmin olmaz bir hal içinde olacaksınız. Yeni projeler için efor sarfetmek, zihninizi genişletecek aktivitelerde olmak, macera duygunuzu tatmin etmek, hayal dünyanızı genişletmek için en uygun zamanlar. Yeni bir hayat perspektifi, yepyeni bir felsefe ve spritualizm ile kendinizi tamamen yenilenmiş hissedeceksiniz.

Yükselen Kova: Yeniay 8. Evinizde. Güçlenme zamanı. Diğer insanı derinden hissetmek onunla ortaklık ve derin bir paylaşım duygusu, ortaklık, eşinizle ortak gelirler, miras, kredi hepsi hayatınızın bu Yeniay’daki gündem konusudur. Kredi için başvurabilir veya eşinizle ortak bir gelir için adım atabilirsiniz.  

Yükselen Balık: Yeniay 7. Evinizde. İlişkiler en önemli konunuz olacak. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz veya mevcut ilişkinizi geliştirmek, düzenlemek isteyebilirsiniz. İlişkinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki insana güvenmek veya onun güvenini kazanmak ihtiyacı, paylaşmak, partnerlik gündeminizi oluşturacak. Her türlü önemli ortaklığa adım atmak için çok uygun zamanlar.  

5 yorum:

  1. Merhaba beyefendi / hanımefendi,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  3. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  4. Günaydın ben Ahmad Asnul Brunei adım ve Letonya'da yaşıyorum İnternetten kredi almak için aylarca uğraştıktan sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak istiyorum ve dolandırıldım bu yüzden kredi almakta umutsuzluğa kapıldım İnternette yasal bir borç verenden bir kredi, sonra Walter Chad adında bir arkadaşımın bir yorumunu gördüm ve kredisini hızlı ve kolay bir şekilde herhangi bir stres olmadan aldığı bu yasal kredi şirketinden bahsetti, bu yüzden beni bayan adında bir bayanla tanıştırdı. Kredi Kredi Kuruluşları adlı bir şirketi yöneten Julian Hoffman, bu nedenle %2 gibi düşük bir faiz oranıyla 75.000,00 dolarlık bir kredi başvurusunda bulundum, bu nedenle kredi onaylandı ve banka hesabıma da yatırıldı. bozuk işimi sürdürmek ve faturalarımı ödemek için kredimi bu şekilde alabildim, bu yüzden kredi almak isteyen herkese hızlı ve kolay bir şekilde onunla iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum Kredi şirketine e-posta ile: (loancreditinstitutions00@gmail.com) ) / veya Whatsapp: +393512114999 ihtiyacınız olan her türlü krediyi almak için aylarca, hayatımın en büyük referansını okuduğunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Kendi evimi nasıl satın alabilirim. Benim adım Letonya'dan Doris Susan, 30 Mayıs'ta %2 gibi düşük bir faiz oranıyla kendime ait bir ev almam için 100.000 dolarlık bir krediyle bana yardımcı olan Kredi Kredi Kuruluşlarına en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 2022, ziyaret ettiğim bankam ve diğer finans kurumları tarafından reddedildikten sonra. Ayrıca genel kamuoyuna da ulaşmak istiyorum, çünkü mali desteğe ihtiyacı olan herkesin sorumlu bir kredi ararken yanlış ellere düşmemek için bu şirketle iletişim kurmasını tavsiye ediyorum, e-posta adresi şirketi: (loancreditinstitutions00@gmail.com) ) / veya Whatsapp: +393512114999

    YanıtlaSil